2013-07-25 10:07:32• hírek • Blikk.hu

Légiósként harcolt VV Éva új szerelme

Nem akármilyen kemény fickóba szeretett bele Baukó Éva. A ValóVilág negyedik szériájának törtetője mostantól tökéletes biztonságban érezheti magát, új kedvese ugyanis a világ egyik legkeményebb harci különítményének, az idegenlégiónak volt a tagja.

Ráadásul nem is keveset töltött a seregben, csaknem egy évtizedig követte a tisztek minden utasítását. Harcolt több fronton, miközben többször is megsebesült. Minderről egy olvasónk tájékoztatta a Blikket, aki látszólag sokat tud a férfiról.

– Ez a férfi idegenlégiós volt. Az ottani borzalmak miatt rengeteg álmatlan éjszakája van, általában nehezen alszik éjjelente. Az arca is ott sérült meg – írta lapunknak Laci, akinek természetesen jár az ilyenkor megszokott olvasó-riporteri díjazás, vagyis a tízezer forint.

Amikor lapunk szembesítette Évát a Gáborról kiderült információkkal, a göndör szőkeség, aki az elmúlt napokat az egyik fővárosi kórház elvonóján töltötte, teljes nyugalommal reagált.

– Tudtam minderről, hiszen nagyon jó a kapcsolatunk. Gábor a kilencvenes évek közepétől a kétezres évek elejéig volt az idegenlégióban. Több fronton teljesített szolgálatot, a legkeményebb helyszíneken. Rengeteg sérülést szerzett, az arcán levő sebhelyen kívül a hasán is van sérülés. Természetesen ő sem maradt adós, de abban a világban nem is lehet – magyarázta az immár jó útra tért botrányhősnő, akinek talán kezd egyenesbe jönni az élete azzal, hogy szerelembe esett.

– Végre biztonságban érzem magam, Gábor mellett nem kell félnem senkitől. Amikor a zaklatóm, a Tata bejött a minap a kórházba, hogy megrángasson, akkor is mellettem állt. Bár nem volt bent éppen, ahogy megtudta, azonnal felhívta, és hogy úgy mondjam, emelt hangon figyelmeztette, hogy hagyjon végre békén – tette hozzá Éva.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: