2015-06-21 18:13:21• hírek • Blikk.hu

Ilyen aktfotókkal zsarolják Baukó Évát

A ValóVilág korábbi játékosa a minap a Facebook-oldalán írt arról, hogy egy férfi, akivel korábban amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban volt, azzal zsarolja, hogy nyilvánosságra hoz róla kompromittáló, erotikus felvételeket.

„Volt egy ember az életemben akit nagyon szerettem (...)! Mindig könyörgött nekem, hogy segítsek, mert nincs pénze. Én jó szívvel segítettem, de kezdtem érezni már egy fél éve, hogy nincsenek rendben a dolgok (...). Éreztem, mert eltűnögetett, és rengeteget hazudott! (...) Amikor már nem támogattam, elkezdett zsarolni, először újsággal, hogy eladja a meztelen fotóimat, majd amikor ez nem jött be, akkor a barátaimmal, hogy minden barátomra ráír, hogy ne legyen egy se, és 300 ezer forintot követel!" - írta egyebek mellett a közösségi oldalán Éva.

Nos, az alkoholizmusából kigyógyuló, s több mint két éve józan életet élő valóságshow-szereplőről valóban eljutottak privát fényképek a Blikkhez, Éva azonban okosan úgy döntött, nem várja meg, hogy valaki visszaéljen a személyiségi jogaival, s az ő tudta nélkül felbukkanjanak valahol az ominózus fotók, ezért elébe ment a dolgoknak, mondván, nincs takargatnivalója.

A cikk folytatása és erotikus képek a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: