2019-03-27 13:00:20• hírek • Közlemény

Illegális építkezési hulladék lerakatot számoltak fel Szatmárnémetiben

A tilosban lerakott építkezési hulladék nem csak ronda látvány, de környezetszennyező is. Az érdektelenség tetőfokára hág.

Eltekintve attól, hogy törvény bünteti az arra ki nem jelölt területek önkényes szemétteleppé alakítását, állapolgári kötelezettségünk lenne a megtermelt hulladék törvénynek megfelelő tárolása. Amennyiben nincs alkalmas járművünk az elszállításra, ilyen jellegű szolgáltatás a városban vagy településen megfogadott köztisztaságért felelős vállalkozástól is igényelhető. Léteznek olyan falutól vagy várostól független cégek, akik erre az iparágra szakosodtak. A keresőmotorok segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra árban és profilban megfelelő vállalkozót.

 

Március 27-én a municípium polgármesteri hivatala tette közzé a következő felhívást:

 

"A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal folytatja a zöldövezetek és egyéb területek tavaszi takarítását a lakónegyedekben. A tegnapi nap (március 26.) folyamán a Braşovului utcai, az Apaserv által vészhelyzetben használt gödör szemétmentesítésére került sor, ahonnan 20 köbméter, különböző eredetű hulladékot gyűjtöttek össze. Ezúton is ismételten megkérjük a szatmáriakat, hogy az építkezési és egyéb jellegű hulladékokat csak az arra kijelölt helyekre rakják le, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy rendezett és tiszta városban éljünk."

 

Az építkezési hulladék elszállíttatásával kapcsolatban hívják bizalommal a helyi köztisztaságért felelős vállalkozás ügyfélkapcsolati számát. Az ügyfélszolgálat helybe igazítja és válaszol a kérdéseikre. Tegyünk együtt környezetünk tisztaságáért!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: