2020-02-13 14:14:20• hírek • Bede Emőke

Hivatalos: Kereskényi Gábor újrázni készül

Szatmárnémeti jelenlegi polgármestere egy csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a 2020-as helyhatósági választásokon, a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget képviselve ismét ringbe száll a városvezetői helyért.

Mint kifejtette, nem volt könnyű döntés, azonban szeretné véghezvinni mindazoknak a beruházásokat és fejlesztéseket, melyeket jelenlegi mandátuma során útjukra indított.


"Úgy gondolom, jó úton járunk, és folytatnunk kell a város érdekében végzett munkát, hiszen az általam elkezdett projektek a következő két-három évben fogják meghozni  igazi gyümölcsüket" - fejtette ki Kereskényi. 
 

Hozzátette, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, viszont rengeteg támogatást és pozitív visszajelzést kapott az RMDSZ és a lakosság részéről is. Továbbá ezt erősíti meg az a felmérés is, melyet a szatmárnémeti polgárok körében végeztek: a több mint 800 személy által kitöltött  kérdőív eredményei azt mutatják, a lakosság elégedett a városvezetés eddigi munkájával, és szeretnék, ha ez a fejlődési tendencia a következő négy évben is folytatódna. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy mindazok az eredmények, amelyeknek a szatmáriak az elmúlt években szemtanúi lehettek, egy profi csapat érdeme is egyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: