2014-09-22 10:22:29• hírek • Blikk.hu

Ikrekkel bővült Rózsiék családja

Nem hittem a szememnek! - emlékezett Demjén Rózsi. - Én meg először azt gondoltam, Panni velős csontot vitt föl a díványra, de csodálkoztam is, mert azelőtt sosem ugrott fel oda - tette hozzá Rebecca, a Kossuth-díjas énekes felesége, és mindketten arról a pillanatról beszéltek, amikor az örökbe fogadott fekete pulijuk fehér kölyöknek adott életet a nappalijukban.

- Méghozzá Rebecca születésnapján - mondta Demjén, és hozzátette: - A meglepéstől csak kacagni tudtunk, és reggelre a koromfekete testvérke is megérkezett. Csak sejtjük, ki lehet az apuka, de az biztos, hogy mindkettő fajtatiszta pulikutya.

Mindez augusztus elején történt, de a történet ennél elképesztőbb, Rózsiéknak ugyanis csak egy pulijuk volt egészen július közepéig, a 13 éves Lilla.

- Egy ismerőstől hallottunk Panniról, az ötesztendősen árván maradt puliról, és Rebeccával úgy döntöttünk, Lilla mellé befogadjuk - magyarázta az énekes, aki a feleségével mindent megtett, hogy a lesoványodott ebet felhizlalja.

- Evett is rendesen, és amikor állatorvost hívtunk, hogy megvizsgálja, ő is azt hitte, a kajától duzzadt meg Panni pocija. Tényleg, nem látszott rajta, hogy vemhes lenne - idézte fel Rózsi.

De Panni bizony vemhes volt! A nagy csodálkozás után Demjén és neje elhatározta, a szőrgombócokat is megtartják. - Túlságosan aranyosak, és új életet hoztak a házunkba. Még kint laknak a fáskamrában, de már minden este behozzuk őket születésük helyére, a nappaliba - vázolta Rebecca, de a két „dominót" Rózsi is a szívébe zárta. Hatalmas somogyi birtokán 90 négyzetméteres kennelt csináltatott a kis családnak, illetve felújították egykori komondoraik otthonát.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n, csak ide kattint és ott terem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: