2018-09-05 05:00:04• hírek • Blikk.hu

Így vélekedik a szülővé válásról Sebestyén Balázs

A 41 éves tévés a Nők Lapjának számolt be az élményeiről melyeket felesége, illetve gyermekei, Noel és Beni mellett szerzett az elmúlt évek során.

Balázs szerint teljesen más házasságban élni, mint pusztán együtt járni valakivel, véleménye szerint az ember akkor jön rá, hogy milyen bátor döntést hozott, miután kimondta a boldogító igent. A műsorvezető úgy gondolja, felesége. Horváth Viktória, és ő kiegészítik egymást.


"Viki azért érdekel, mert sok élethelyzetben, sok tulajdonságban nagyon más, mint én, és így pont ketten vagyunk egy egészek" -mondta. "Én ösztönös vagyok, neki viszont elképesztő agya van" - tette hozzá Balázs.


A tévés életére nagy hatással volt a gyermekek érkezése, ő maga is bevallotta, hogy nem volt könnyű ezen keresztülmenni.


"Számtalan erőpróba meg munka van egy házasságban, amikor érkeznek a gyerekek, és kizabálják a lelkedet, a csontjaidat, és mindent akarnak, az a nagy meló, legalábbis számunkra az volt. Egyrészt, hogy megtartsuk a kapcsolatunkat, másrészt, hogy át tudjunk állni arra, hogy ott van valaki, aki önmagadnál is fontosabb, aki hirtelen legelőre sodródik, és te nagyon hátra kerülsz apaként, férjként, társként, mindenhogyan" - avatta be az olvasókat Balázs, aki felesége terhességi időszaka alatt még nem is sejtette, mi vár rá később.


"Van egy idilli gyönyörű fázis, az áldott terhesség, nagyon szerelmes vagy, gömbölyödik a feleséged hasa, babaszobát rendeztek, és azt gondolod a mennyország ilyen. És onnantól tulajdonképpen beleesel a pokolba. Nincs más szó erre: az a pokol" - mesélte a műsorvezető, majd hozzátette, hogy az első két év masszív krízis volt, természetesen annak minden szépségét beleértve. Balázs szerint nagy összefogásra van szükség az ilyen helyzetekben, melyekben az ember mindent átértékel.


A műsorvezető természetesen jócskán kiveszi a részét a gyermeknevelésből.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát az alábbi linkre kattintva! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: