2019-02-12 13:26:02• hírek • Bede Emőke

Így történt a nagykárolyi baleset a rendőrség szerint - Helyszíni képek

Hétfő délután, 13 óra 40 perckor négy autót érintő közlekedési baleset történt Nagykároly és Mezőpetri között, a 19-es jelzésű országúton –írja legfrissebb közleményében a Szatmár Megyei Rendőrség.

A helyszíni nyomozás során a nagykárolyi rendőrök megállapították, hogy egy Máramaros megyei, pontosabban szólva sülelmedi 20 éves fiatalember úgy szeretett volna balra kanyarodni, hogy nem volt kellően körültekintő. Figyelmetlensége miatt összeütközött egy másik, ugyanabban a menetirányban haladó, épp előzésben levő autóval. Utóbbi autót egy piskolti 20 éves sofőr vezette. A balesetben megsérült az első autó sofőrje, illetve egy 31 éves utas, aki a második autóban ült. Mindkét autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ám ezek eredménye negatív lett.
 

Bár a rendőrség a két esetet külön ügyként kezeli, a történet azonban nem csak ennyiből áll. Egy 57 éves nagykárolyi nő ugyanis azonnal a fékre taposott, hogy ne rohanjon bele az előtte összeütközött járművekbe, viszont a hátánál érkező kocsi, melyet egy 81 éves sofőr vezetett, már nem tudott időben megállni, hátulról beleszaladt az előtte hirtelen megálló autóba. Az ütközés nyomán az idős férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.
 

Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást, de a rendőrség még folytatja a baleset pontosabb körülményeinek feltárását.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: