2019-07-01 05:06:25• hírek • Blikk.hu

Így telnek a hétköznapjai kismamaként Tóth Gabinak

Tóth Gabi csak úgy sugárzik, mióta babát vár, az életét pedig ugyanúgy élvezi a párjával, Krausz Gáborral, ahogy eddig.

Karácsony környékén hozza majd világra első gyermekét Tóth Gabi. Mint azt a Blikk is megírta, az énekesnő a vőlegényével, Krausz Gáborral az Instagramon adta a rajongók tudtára, hogy úton van első kisbabájuk. Tóth Gabi, a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűritagja azóta azt is elárulta, milyen elvek szerint szeretné nevelni majd a picit, egyre csak gömbölyödő terhespocakját pedig a hétvégén mutatta meg követőinek.
 

Tóth Gabi csak úgy ragyog, amióta várandós, a rosszullétekkel teli időszakot már átvészelte. Arról, hogy hogyan is telnek a hétköznapjai, így nyilatkozott:

– Köszönjük, jól va­gyunk, kerekedünk, minden a legnagyobb rendben - mondta a Borsnak Tóth Gabi séf szerelmével Zalacsányba látogatott egy terepjárós találkozóra, ahol orvosi engedéllyel még egy könnyített offroadpályát is kipróbált.
 

– Természetesen a baba most a legfontosabb, de a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Bizonyos dolgokra oda kell figyelni, de ugyanúgy élvezzük az életet mindketten – mondta az énekesnő, akinek – bár a fellépéseit egy ideig most hanyagolja – a zene ugyanúgy jelen van az életében.
 

– A baba pont most van abban a korban, hogy már el lehet kezdeni vele komolyzenét hallgattatni. Mi is kipróbáljuk, remélem, szereti majd Bartókot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: