2020-05-01 07:07:41• hírek • Blikk.hu

Így segíti stábtagjait a Tankcsapda a járvány ideje alatt

Nem hagyja magára a stábot a Tankcsapda zenekar / Fotó: Varga Imre
Nem hagyja magára a stábot a Tankcsapda zenekar / Fotó: Varga Imre

Jótékonysági akciót indít a Tankcsapda a zenekar stábtagjainak támogatására.

 

A csütörtöki Kormányinfón elhangzottak alapján augusztus 15-éig nem engedélyezik Magyarországon az 500 fősnél nagyobb rendezvények megtartását. Mindez nemcsak a zenészeket, hanem a háttérdolgozókat is érinti, akik a koncertek törlése miatt még hónapokig bevétel nélkül maradnak. A Tankcsapda zenekar most egy olyan kezdeményezésbe fog, amire eddig Magyarországon nem igazán volt példa: a rockerek piacra dobnak egy pólót, amelynek árusításával a stábtagjaikat támogatják majd.

„Minden gépezetnek megvan a szürke eminenciája, értem ezalatt a Tankcsapda technikusait, akik a háttérben dolgozva kevés hangsúlyt kapnak, pedig nélkülük nem működne a zenekar. Mivel a járvány miatt most nincsenek koncertek, ezeknek az embereknek a teljes bevétele el lett vágva” – magyarázza Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. „Miután ők is a csapat tagjai, akiknek nagyon sokat köszönhetünk, kinyomunk egy Tankcsapda-crew támogatói pólót, amelynek árusításával a stábunk tagjait és a családjukat szeretnénk segíteni. Ez azt jelenti, hogy a pólók eladásából származó teljes hasznot nekik adjuk majd.”

A támogatói póló piacra dobásán kívül egy másik jótékonysági akcióra is készül a csapat. A Jim Beam amerikai és magyar tulajdonosai, illetve a Tankcsapda összefogásával hamarosan megjelenik egy limitált példányszámú whiskey, amelynek díszcsomagolásán a debreceni zenekar lesz látható. Az ital eladásából származó teljes bevétel a debreceni polgármester, Papp László által életre hívott Debrecen Város Segélyalapba kerül, amellyel a város a járvány elleni küzdelmet támogatja.

Emellett, függetlenül attól, hogy a tervezett nagykoncertek elmaradnak, a zenekar folyamatosan azon dolgozik, hogy jobbnál jobb tartalmakkal lássa el a közönségét. Arról már korábban is volt szó, hogy nemsokára két új klipes dallal rukkol elő a csapat, de Fejes azt mondja, tartva magukat a „Nem hagylak el” – szlogenhez, augusztus 15-ig még nagyon sok meglepetéssel készülnek a rajongóiknak.

„Hamarosan bejelentünk a MOL-lal közösen egy olyan, az eddigiektől különböző, exkluzív karanténkoncertet, amivel garantáltan ki tudjuk mozdítani biztonsággal a közönséget. De nagyon sok tartalom és nyereményjáték is tervben van, konkrétumokat nem szeretnék elárulni, talán csak annyit, hogy önismétlőek nem leszünk biztosan” – tette hozzá a dobos.

A zenekar jótékonysági akcióinak részleteiről a Tankcsapda hivatalos Facebook-oldalán lehet majd tájékozódni.


A Tankcsapda stáb és a támogatói póló
 


További bulvárhírekért olvassa a Blikk.hu-t

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: