2017-09-24 23:22:06• hírek • Blikk.hu

Így repíti a mennybe Kiss Ramóna a szerelmét

Kirobbanó formában kézilabdázik Lékai Máté, a Telekom Veszprém 29 éves irányítója, aki pályafutása során még sohasem kezdett ilyen eredményesen a Bajnokok Ligájában, mint most.

 

A remek teljesítményében jelentős szerepet játszhat a szerelem.

A csoportkör első fordulójában a szlovén Celje elleni sikerből (39-31) és szombaton a német Flensburg legyőzéséből (28-27) is kilenc-kilenc találattal vette ki a részét.

A válogatott ászáról még februárban derült ki, hogy egy párt alkot Kiss Ramónával, a Barátok közt korábbi 32 éves szereplőjével, az RTL Klubon futó X-Faktor zenei tehetségkutató műsorvezetőjével. Sőt alig fél évvel kapcsolatuk kezdete után el is jegyezte kedvesét – a jeles eseményt amerikai körutazással ünnepelték meg.

A pár nem nyilatkozik kapcsolatáról, de rendszeresen posztol közös fotókat a közösségi oldalakon. Pél­dául a kézicsarnokokból, hiszen a színésznő, ha a munkája engedi, a lelátón szurkol szíve választottjának, természetesen Lékai feliratos mezben.

Korábban Kiss Ramóna egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse mesélt a Blikknek a mindent elsöprő érzelmekről, s arról, hogy még a távolságot is legyőzi rendkívül erős kapcsolatuk.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: