2015-01-08 16:47:59• hírek • Szatmar.ro

Így parkoltok ti – sokadszor

A szabálytalanul parkoló autóknak se szeri, se száma Szatmárnémetiben, olyan viszont szerencsére ritkán fordul elő, hogy a - fogalmazzunk úgy- gondatlan sofőr egy forgalmas út teljes sávját lezárja.

A Szatmár.ro már hosszú évek óta foglalkozik a szabálytalanul és nem ritkán pofátlanul parkolókkal. Jóval azelőtt mutattunk be hasonló eseteket, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalakon erre specializálódott csoportok és profilok jöttek létre. Tettük és tesszük mindezt nem azért, hogy bárkit is megszégyenítsünk, hanem sokkal inkább azért, mert hisszük: a sajtónak lennie kell véleményformáló és főleg értékközvetítő szerepe.

Éppen ezért nem mehettünk el szó nélkül a csütörtöki eset mellett, amikor a középkorú férfi oly módon parkolta le Peugeot Boxer típusú haszongépjárművét a Transilvania sugárúton, hogy teljesen elzárta a töltés felőli sávot.

Aki 14.30 után a város egyik legforgalmasabb útszakán haladt a Decebal-híd felé, annak egyszerűen át kellett térnie a szemben közlekedők sávjába, hogy elférjen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: