2008-03-17 21:12:40• hírek • Anna Szelényi

Így néznek ki valójában a hollywoodi sztárok!

pamelaA sztárok többsége nem ment át a természetes fizikai tökéletesség tesztjén!(video)
Elgondolkodtak már azon, hogy vajon hogy néznének ki a sztárok smink és Photoshop nélkül?
 
Az igazság az, hogy az áhított hölgyek messze állnak azoktól a tökéletes képektől, amelyekkel nap, mint nap etetnek. A valóságban többségük eléggé „fáradtak” és banálisak.
 
{youtube}nR8BS9GcLbI{/youtube} 

Akárkinek lehet tökéletes kinézete egy hadsereg stylist segítségével, ám még a legszebb modellek sem mentek át a természetes fizikai tökéletesség tesztjén.

Ki mondta, hogy Pamela Anderson szexi, vagy, hogy Britney Spears és Cameron Diaz tökéletes arcbőrrel rendelkezik? A sztárok többsége kemény harcot vív a bőrüket befedő ráncokkal és pattanásokkal. Ha pedig a sminknek és a parókáknak nem sikerül csiszolniuk az aspektuson, akkor többségük az operációkhoz, injekciókhoz és arcfehérítéshez folyamodnak, mint például Beyonce.
 
{youtube}sp83qRLz9oM{/youtube}
 
Kevés azon modellek száma, akik jól néznek ki smink nélkül, mint például Heidi Klum, Hillary Duff, Jessica Alba és Kate Winslet. Ezzel szemben biztosan megijednénk, ha egy sötét sétányon véletlenül összefutnánk olyan sztárokkal, mint Maria Shriver, Cher, Sharon Stone, Rosanna Arquette, Melanie Griffiths, Renee Zellweger, vagy Barbara Streisand.
 
{youtube}n247ldybjlw{/youtube}

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: