2016-01-07 18:53:31• hírek • Kocsis Zoltán

Így néz ki jelenleg a Szamos piac csarnoka

A 17-es lakótelep piaca után a Szamos-piac lehet a második teljesen fedett piac Szatmárnémetiben - a munkálatok az ősszel kezdődtek, igazi kritikaáradatot kiváltva a szatmáriakból.

Dorel Coica polgármester csütörtökön személyesen tekintette meg a munkálatok előrehaladtát. Látogatásáról több fényképet is megosztott a legismertebb közösségi oldalon, ahol a következő ígéret is olvasható: "Hamarosan elkezdődik a piaccsarnok rehabilitálása, modernizálása. Személyesen követem a munkálatok haladását".

A Szamos-piac modernizálását október közepén kezdte el a polgármesteri hivatal. Első lépésként elbontották a betonasztalokat, a folytatásban pedig szerepel a víz- és kanalizálási hálózat felújítása (a csarnokban) és kiépítése (a csarnok előtt). A csarnokban kicserélik a nyílászárókat, az épület előtti részt pedig leaszfaltozzák - majd befedik, a 17-es lakónegyed piacához hasonlóan.

A különböző közösségi oldalakon az önkormányzat heves kritikákat kapott a munkálatok miatt, a legtöbben annak időpontját - közvetlenül tél előtt - kifogásolták. Hogy a végeredmény milyen reakciókat vált majd ki, az a jövő zenéje.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: