2010-04-22 09:34:12• hírek • Szatmár.ro

Fotópályázat indul

A Szatmar.ro és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala fotópályázatot indít, melyre a város szépségét bemutató fényképeket várunk. A legjobb ötven képből a Városnapokon kiállítás lesz szervezve, sőt, a zsűri által kiválasztott képekből képeslapok is készülnek. Az első három helyezett díjainak összértéke 1000 euró!

Minden eddiginél értékesebb nyereményekkel indít útjára fotópályázatot a Szatmár.ro internetes hírportál és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala. A pályázat a "Szatmárnémeti, ahogy én látom!" címet viseli, s erre olyan fényképeket várunk, amelyek a hobbi vagy profi fotósok szemén keresztül mutatják be a város szépségeit - ez azonban nem csak városképeken keresztül történhet meg, hanem életképekkel is rá lehet világítani a megyeszékhely szépségére.

A beküldött képekkel kapcsolatban nem csak téma szempontjából, hanem technikai szempontból is vannak elvárásaink. Nem áll módunkban elfogadni mobiltelefonnal készített fotókat, a fényképek minimális felbontása pedig legalább 1600 pixeles szélességű kell legyen. Technikai okokból nem fogadunk el továbbá kollázsokat és panorámafotókat sem.

Elvárásaink annál is inkább indokoltak, mert a legjobban sikerült képeket a 2010-es Szatmárnémeti Városnapok rendezvénysorozat keretein belül kiállítjuk, ezzel lehetőséget adva a tehetséges fotósoknak arra, hogy ismertségre tegyenek szert. És most jöjjenek a nyeremények:

Az első díjas fotót készítő személy egy 500 euró értékű vásárlási utalványt nyer, amit fotós felszerelésének bővítésére, megújítására használhat fel. Ám a második és harmadik helyezett sem jár rosszul, hiszen a második 300, a harmadik pedig 200 euró értékű vásárlási utalványt kap. De nem csak a pénzdíj miatt érdemes fotót beküldeni!

Terveink szerint a legjobb fotókat a Szatmar.ro hírportálon elektronikus képeslapokként és háttérképként is közzétesszük, így egy szélesebb réteg is megismerheti a fotóst és munkáját. Sőt! A kiválasztott fotók Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának a segítségével nyomtatott képeslapokként is forgalomba kerülnek, illetve a fotókkal az önkormányzat szabadon rendelkezhetne a különféle városunkat bemutató tájékoztatók, brossúrák összeállításakor - természetesen a kép készítőjének a megjelölésével. 

Aki kedvet kapott a versengéshez, az akár már most is előkaphatja a gépét, vagy elkezdhet kutakodni a magánarchívumában. A képeket április 22-től várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre. amiben sziveskedjenek feltüntetni teljes nevüket és telefonos elérhetőségüket. A fotópályázatra minden pályázónak legtöbb 5 fotót van lehetősége beküldeni, de egy fotós csak egy díjat nyerhet el. A fényképet beküldők a pályázaton való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotókkal a Szatmár.ro illetve a Polgármesteri Hivatal szabadon rendelkezzen. A beküldési határidő május 23-a, a pályamunkákat pedig a Polgármesteri Hivatal képviselőjéből, a Szatmár.ro képviselőjéből illetve fotós szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni. Az eredményhirdetésre május 25-én kerül sor.


Fotópályázat indul
Fotópályázat indul


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: