2019-09-19 04:57:42• hírek • Blikk.hu

Így folytatják az életüket Terry Black árván maradt gyerekei

Sokan aggódnak Rácz Károly, művész nevén Terry Black hétfői halála után, vajon mi lesz két, árván maradt gyermekének a sorsa. A Blikk megtudta: Dani (17) és Fanny (14) nem költöznek haza, Németországban maradnak.

– Tudom, hogy rengetegen féltik a gyerekeket a tragédia után, de Terry alaposan felkészítette őket – állítja Bangó Marika, a művész fogadott lánya. – Rengeteg betegsége dacára sohasem mutatta előttük, hogy nem tudni, mennyi ideje maradt hátra. Sokszor operálták a szívével, nagyon magas volt a vérnyomása. Mondogatta, hogy ez a nyár elviszi, de nem hittünk neki, mert mindig viccelt, jókedvű volt. Még vasárnap is, amikor utoljára telefonon beszéltem vele a kórházban.
 

Terry Black igyekezett mindent elintézni, de nagyobb vagyon nélkül nem volt miről végrendelkeznie. 

– Egyébként sem örökölhetne más, mint a gyerekei. Terrynek minden szépet és jót ők jelentettek, értük élt. A gyerekek biztosan tudják, hogy Németországban maradnak. Megszokták a standbergi iskolát, barátaik vannak ott, ők már oda tartoznak, nem lehet onnan őket kiszakítani – mondta könnyeivel küszködve Marika. – Dani nagyon szeretett hazalátogatni, Ráckevén, egy baráti házaspárral pecázni. Fanny viszont már az apjával se jött Magyarországra, a német barátaival vakációzott és rendben tartotta a lakást.


A gyerekekhez már elindultak Terry Black itthoni barátai, hogy segítsenek. Ám még nem lehet tudni, miként boldogul majd a két kamasz.

– Terry úgy nevelte őket, hogy el tudják látni magukat. Bár naponta sütött-főzött, kiszolgálta a gyerekeit, de igyekezett önállóságra is tanítani őket. Dani tud vigyázni a kishúgára – vélekedett Bangó Marika.
 

Mint azt már megírtuk, nem fenyegeti a veszély a művész gyerekeit, hogy állami gondozásba kerüljenek.

– Nem voltunk apu mellett, amikor elment. A szomszédot értesítette a kórház, mivel mi még kiskorúak vagyunk. Már a kórházban az orvos egyből azt kérdezte, hogy hány éves vagyok. Megjelent a gyámhatóság segítője is, aki megnyugtatott, hogy mivel szeptember 28-án tizennyolc éves leszek, nem kerülünk intézetbe. Lehetek a húgom gondviselője még úgy is, hogy tanulok, azt ígérték támogatnak majd ebben. Most is segítenek intézni a hivatalos iratokat – árulta el kedden Terry Black nevelt fia, aki döbbenetes erővel tartja magát azóta is, hiszen tudja, hogy ezentúl a húga sorsa is rajta múlik.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: