2012-07-25 09:18:47• hírek • Blikk.hu

Így él Damu a börtönben

A Blikk bejutott a négy és fél éves büntetését töltő Damu Rolandhoz (38).

A személyes szabadság korlátozásáért, testi sértés kísérletéért és nemi erőszakért ülő színész eddig senkit sem engedett a közelébe, nem akarta, hogy ország-világ lássa, hogyan lett egy korábban ünnepelt sorozatsztárból egyszerű elítélt, akinek még ahhoz is engedélyt kell kérnie, hogy elvégezze a kisdolgát.

Azt mondják, a Budapesttől 230 kilométerre lévő tiszalöki börtön az ország legmodernebb büntetés-végrehajtási intézete. Persze nem azt kell elképzelni, hogy a jakuzzis szobákban homárt esznek a rabok, miközben a kábeltévét bámulják, sokkal inkább a biztonsági szempontokat helyezték előtérbe a készítők, semmint a kényelmet. A hatalmas betonfal, a többszörösen font szögesdrót és a minden oldalról üvegfalú, méretes őrtorony mind-mind azt bizonyítja, innen lehetetlen azelőtt meglépni, hogy letelne a kiszabott büntetés.

Nem is járnak ilyen gondolatok az elítéltek fejében. Damu Rolandéban biztosan nem. A kis helyiség kétszemélyes, dohányzó, berendezése puritán, vasszekrény és vaságy, egy ruhaszárító, asztal, két hokedli, a vasajtó fölé szerelt tévékészülék.

Damu lefogyva, megizmosodva, kopaszra borotvált fejjel, de határozottan ép elmével. Nem törte meg a bent eddig eltöltött három hónap, s azt is elárulta, hogy miért. Színész lévén egy szerepet talált ki magának. Katonának képzeli magát, s az egészet úgy alakítja az elméjével, hogy most egy kemény kiképzésen vesz részt..

A cikk folytatásához kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: