2016-05-17 14:54:31• hírek • Kocsis Zoltán

Elfogták az év legpancserebb autótolvaját!

Két gépkocsit próbált meg ellopni egyetlen éjszaka alatt Szatmárnémetiben egy kányaházi fiatal - sikertelenül. Sok babér nem koronázta tehát teljesítményét, az év legpancserebb autótolvaja címét viszont kiérdemelte a 17 éves fiatal.

Hétfőn hajnalban a Szatmár Megyei Rendőrséghez lakossági bejelentés futott be, az Árpád (Vasile Lucaciu) utcán ugyanis feltörtek egy személygépkocsit. Kevéssel később ismét megcsörrent a telefon, miután a 39 éves Stefan G. a 112-es egységes segélyhívó telefonszám tárcsázásával kért segítséget. Az Eötvös (Cuza Voda) utcára leparkolt autóját ugyanis valamivel odébb találta meg, ráadásul egy fának ütközve. Ha midez még nem lett volna elég, a gépkocsiban egy fiatal is ült!

A rendőrség pillanatokon belül a helyszínre ért (tegyük hozzá, nem volt nehéz dolguk, hisz a kapitányság is az Eötvös utcán van) és megállapították, hogy a gépkocsiban talált személy a Kányaházáról származó D. P.

Villámgyorsan kiderült az is, hogy a 17 éves fiú volt az, aki kicsivel korábban feltörte az Árpád utcán parkoló autót is, majd megpróbálta azt ellopni, de a szálak összeérintésével a motor nem indult el. Második próbálkozása már összejött, de az út menti díszfa útját állta...

Minősített lopás, jogosítvány nélküli vezetés valamint alkoholteszt elvégzésének megtagadása miatt a fiút 24 órára őrizetbe vették. A rendőrség még vizsgálja, köthető-e hozzá egyéb bűncselekmény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: