2013-08-22 08:21:35• hírek • Blikk.hu

Így búcsúzott Szellő ikrei anyjától

Utolsó útjára kísérte szerdán délelőtt ikergyermekei édesanyját Szellő István.

A gyászmenet könnyeivel küszködve, virágcsokrokat szorongatva követte az édesanya urnáját szállító autót, hogy örök nyugalomra helyezhessék a fiatalon elhunyt Naim Renátát. A híradós a közvetlen hozzátartozóktól kicsit lemaradva, napszemüvege mögé bújva vett búcsút egykori szerelmétől.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, Renáta hosszú ideje küzdött a gyilkos kórral, ami augusztus elején végleg elragadta szeretett gyerekei mellől. A két pici, Alen és Manna negyedik születésnapját már nem élhette meg anyukájuk.

Renáta a Farkasréti temetőben szülei mellett talált örök nyugalomra, édesapja és édesanyja sírjában fog ő is pihenni. A félórás szertartást legalább hatvanan hallgatták végig, utolsó útjára pedig rengeteg barát és ismerős kísérte. Szellő István azonban, mint a fiatalasszony szinte egyetlen élő közeli hozzátartozója, nem a gyászmenet elején, hanem a közepén haladt. Kicsit talán megbújva a többi ismerős között. Ikergyermekei nem voltak vele, ami érthető is, hiszen négyévesen még fel sem foghatják, hogy édesanyjuk örökre eltávozott.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: