2010-12-19 14:06:54• hírek • Póti Orsolya

Igazi zenei csemegét nyújtott a Christmas Rock

Szombat este különleges zenei csemegében volt része a G.M Zamfirescu Kulturális Központba látogatóknak, hiszen a bukaresti Syncarnate, a kolozsvári Malpraxis és a targovistei Trooper zenekar szerepelt a színpadon.

A nagykárolyi progresszív trash metált játszó együttes, a Deity sajnálattal most nem léphetett fel, ezért a kolozsvári zenekarral, a Malpraxis-al indult a Christmas Fest 2010 keretén belül szervezett szombat esti koncertsorozat. A fellépőket a péntek estihez képest jóval nagyobb tömeg fogadta úgy a fellépők, mint a szervezők örömére.

A Malpraxist a bukaresti Syncarnate zenekar követte, melynek koncertje szintén sikeresnek bizonyult a szatmáriak körében is. Nem bánták meg azok, akik meghallgatták a bukaresti zenekart, ugyanis egy színvonalas gothic-death metál koncertben lehetett részük.

Az országszerte népszerű Trooper, most sem okozott csalódást a szatmári közönségnek, hiszen az öt tagból álló együttes fergeteges hangulatot teremtett több mint két órán keresztül. A targovistei zenekar régebbi és új dalait egyaránt előadta és feldolgozásokban sem volt hiány. A zenekar koncertjét a szervezők egy kis meglepetéssel jutalmazták: szexi bőrruhás csajok táncoltak a színpad előtt a Trooper egyik dalára.

A szervezők elmondása szerint, nagyon jól sikerült az idei Christmas Fest, és teljesen elégedettek. A karácsonyváró fesztivált a kántáló-est  zárja december 21-én az Északi Színházban.



 


Bulifotók:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: