2011-04-28 18:06:11• hírek • Póti Orsolya

Igazi tehetségek léptek színpadra

Tízen jelentkeztek a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Crazy Hobbies Egyesület április 28-i tehetségkutató versenyére. Volt aki énekhangjával nyűgözte le a közönséget, más pedig táncprodukcióval próbált a legjobbak közé kerülni.

Március végén hirdette meg legújabb versenyét, a Let's Show It! tehetségkutatót a Szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Crazy Hobbies Egyesület. A vetélkedőre tíz produkcióval jelentkeztek, volt aki párban, más egyedül próbálta meggyőzni a zsűrit arról, hogy ő a legjobb.

Magára a versenyre április 28-án, csütörtök délután 17 órától került sor a G.M. Zamfirescu Kulturális Központba, ahol szép számban megjelenő közönség és szakértő zsűri várta a résztvevőket. A táncprodukciók többnyire hip-hop, break és street dance bemutatókból álltak, azonban Stefanca Roxana és Pantis Lucian latin tánccal nyűgözték le a közönséget, Maior Dorottya pedig balettbemutatót tartott.

A zsűri volt akitől több gyakorlást, vagy jobb énekhangot, mástól pedig több mosolyt kívánt. A fellépők közül, akik igazán meggyőzték a zsűrit a következő három személy volt: a 16 éves Toduti Tudor első helyen végzett, ami nem meglepő, hiszen fantasztikusan adta elő Bon Jovi egyik dalát; a latin táncospár ezüst érmet szerzett, a bronz érmet pedig Tertan Traian Iulian vitte el Street Dance produkciójával.

A győztesek jelképes ajándékban részesültek, valamint az elkövetkezendőkben lehetőségük lesz tovább képezni magukat, különböző versenyekre felkészülni és rendezvényeken részt venni.


Lány létére jól utánozta Michael Jacksont
A lányok is tudják Michel Jacksont utánozni


A táncosok valósággal lenyűgözték a közönséget
A táncosok valósággal lenyűgözték a közönséget


A tizenhat éves srác egy Bon Jovi dallal rukkolt elő
A tizenhat éves srác egy Bon Jovi dallal rukkolt elő


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: