2018-01-29 11:31:25• hírek • Közlemény

Igazi szakmai siker volt a kilencedik Sammedica Fogorvosi Konferencia

A hónap utolsó hétvégéjén, január 25. és 27. között szervezték meg a szatmári Fogorvosi Kollégium háromnapos szakmai konferenciáját.

Ezúttal új néven, Sammedica IX. – Fogorvosi Konferencia elnevezéssel az esemény idén új helyszínen, a felújított Iparos Otthonban zajlott. Az elmúlt két évben 400-on felüli volt a jelentkezők száma a konferenciára. Ez duplája a Szatmár megyében dolgozó fogorvosok számának, ami azt is jelenti, hogy a rendezvény a környező megyék érdeklődését is felkeltette.


A háromnapos program alatt szakmai előadásokat hallhattak a résztvevők többek között Augustin Mihai, Bucur Alexandru, Leretter Marius és Sinescu Cosmin professzoroktól, és idén először egy magyarországi előadó, Kónya János fogtechnikus mester és mérnök is tartott bemutatót munkáiból, aki innovációs fejlesztéseinek köszönhetően már hét alkalommal vehette át a budapesti Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat.


A szervezők önkéntes munkájának eredményeként felkerült városunk a fogorvosi szakmai térképre, hiszen annak ellenére, hogy Szatmárnémeti nem egyetemi központ, mégis nagy népszerűségre tett szert a konferencia: a részvételi arány megegyezik az egyetemi központok által szervezettekével.



A főszervezők (dr. Raţiu Cosmin elnök, dr. Osz Titusz, dr. Csik Maticu Balázs és dr. Leiher Leonóra, valamint dr. Ferencz Judith és dr. Ladányi Laszló) ezúton szeretnének köszönetet mondani a Városi Tanácsnak és Kereskényi Gábor polgármesternek a támogatásért, és külön köszönet illeti a szervezésben nyújtott segítségért Butka Gergely tanácsost, a technikai segítségért pedig Márk Jánost, Szodoray-Parádi Farkast, Geng Alfonzor és Bottyán Zsoltot.


A catering megszervezéséért köszönettel tartoznak Varga Laszlónak, aki évek óta segíti a rendezvények lebonyolítását. A konferencia megnyitójára igazi bálteremmé varázsolta az Iparos Otthon nagytermét, amely most már a szakmai konferencia révén a tudománynak is otthont adott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: