2011-11-21 13:53:40• hírek • Szatmár.ro

Igazi salsa parti volt a Crystalban

Vasárnap este a Szatmárnémeti Loga Dance School különleges meghívottjával, Wilmarkal bulizhatott a közönség a Crystal termében. A táncoktató mindenekelőtt a népszerű latin-amerikai tánc, a salsa néhány alaplépését tanította meg a résztvevőknek.

Wilmarkal tölthettek néhány kellemes órát mindazok, akik vasárnap este ellátogattak a Crystal termébe. A résztvevők a rendezvény első felében a népszerű kolumbiai származású táncoktatóval fotózkodhattak, majd néhány alap salsalépést sajátíthattak el irányításával.

A résztvevők közül sokan ismerték a neves táncost, tudták, hogy ő az, aki behozta Romániába a salsát. A Szatmárnémeti Loga Dance School tánciskola fejlődésére és sikerére felfigyelve Wilmark úgy döntött, hogy a szatmáriakkal is eltölt egy szórakoztató estét. És minden bizonnyal nem bánta meg, mert a parti rendkívülire sikeredett: az egy órás táncoktatás után éjszakába nyúlóan táncbemutatók várták az érdeklődőket.

A rendezvény bárki előtt nyitott volt, hiszen a neves salsaoktató azért jött, hogy profi és kezdő táncosokkal egyaránt együtt táncoljon, és egy kis ízelítőt nyújtson mindabból, ami gyermekkorától szenvedélyévé vált.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: