2011-08-09 14:15:58• hírek • (x)

Igazi olasz ízek a Róma Pizzériában

Imádod az olasz konyhát? A Róma Pizzériában sok finomságra lelhetsz!

Lassan már nyolc éve számít a szatmáriak kedvencének a Corvinilor utcában található Róma Pizzéria. A hangulatos belső tér, a kellemes, második éve működő terasz és a bőséges ételkínálat könnyen rabul ejti azokat, akik csak egy kicsit is szeretik a hasukat.

Bár a pizzéria neve elsősorban olasz ételekre enged utalni, a pizzák, pennék, spagettik, tortellinik és egyéb olasz finomságok mellett a szakácsok a nemzetközi konyhát sem hanyagolják, legyen szó tradicionális, magyaros ételekről vagy a román konyhára jellemző különlegességekről.

S ha bárki azt gondolná, hogy egy ilyen kitűnő pizzériában az árak magasak, az nagyon téved: az elérhető árak mellett itt szolgálják fel szatmárnémeti egyik legolcsóbb, de legfinomabb napi menüjét. A 10 lejes árban akár a házhoz szállítás is benne van, ám érdemes sietni, hiszen a hétköznaponként 15 óráig kapható két fogásos, és desszerttel kiegészített ebéd gyorsan elfogy!

A pizzéria konyhájában járva megpróbáltuk kifaggatni a szakácsokat, hogy mi a titka a Róma-pizza egyedi ízének: az egyik titkos összetevő a fafűtéses kemence, melyben a tészta kicsit ropogós lesz és egy kis füstös ízt kap. A másik összetevő a tapasztalat: a jó ideje működő pizzériának volt lehetősége kitapasztalni a szatmáriak ízlésvilágát, így a hagyományos olasz ízvilágot megtartva a szatmáriak ízlése szerint állították össze a bőséges pizzafeltétet.

A pizza azonban nem csak a hangulatos, római hangulatú pizzériában fogyasztható el. A házhoz szállítás ingyenes, így érthető, hogy a futároknak egy perc nyugtuk sincs egész nap, ráadásul ha valaki három pizzát rendel, egy 2,5 literes üdítőitalt kap ajándékba, amivel leöblítheti a finom falatokat.

Mint már említettük, a Róma Pizzéria a Corvinilor (volt Hunyadi) utcában található, 28 szám alatt. Ételrendelés a 0361-419-519-es, a 0741-605-265-ös illetve a 0728-976-759-es számon lehetséges.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: