2015-07-25 16:47:02• hírek • Kocsis Zoltán

Igazi motoros őrület ezen a hétvégén Szatmárnémetiben

„Két kar, két kerék, Félig ember, félig gép, Fém test, emberszív, Forr a vérem, útra hív", akár ez az Ossián-klasszikus is lehetne a mottója a hétvégi szatmárnémeti eseményeknek. Koncertek, versenyek, látványos bemutatók, Gyenes Mani - de legfőképpen sok-sok gyönyörű motor. Ez a IV. Dust Riders Motor Fest.

Az E81-es európai út mentén, az egykori rockfesztiválok helyszínén péntek délután több száz motor és motoros gyűlt össze. Jöttek az országból és külföldről, közelről s távolról. Összeköti őket a motor-őrület és vonzza őket a jó kedv és a barátság.

A IV. Dust Riders Motor Fest péntek délután kezdődött, a forró nyári estében remek koncertek adták meg az alaphangot. Fellépett többek között a franciaországi Necrowretch vagy a Decease.

Szombaton délben a motorosok nagy része rendőri felvezetéssel csapott egy kört Szatmárnémetiben, a járókelők bizony csak kapkodták a fejüket. A menet vége a Transilvania sugárút volt, ahol Erdős Csaba streetfighter show-ja ejtette ámulatba a nézőket. Motorkerékpárral vagy quaddal, egyedül vagy akár négyen a nyeregben - Erdős Csaba bámulatos egyensúlyérzékkel vezette a járművet.

Innen a csapat visszament a reptér melletti területre, ahol a délután folyamán különböző versenyek, bemutatók, airsoft, íjászat vagy éppen ejtőernyőzés színesíti a programot. Kint lesz Gyenes Emánuel Dakar-menő is, aki szintén bemutatót tart.

Este pedig koncertek. A sort 20.30-kor a Replika nyitja, majd másfél óránként váltják egymást a bandák: a Nightloosers, a Masterpiece Andy Ghosttal, végül pedig a Times of Need.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: