2012-01-12 15:19:06• hírek • Póti Orsolya

Megnyílt az Alkotóház fiatal művészeinek kiállítása

Közel száz alkotás várja a művészetkedvelőket január 12 és február 28 között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. Ezúttal a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének fiatal tehetségei mutatják be munkáikat.

Január 12-én nyílt meg az év első képzőművészeti kiállítása a Szatmári Képzőművészek Egyesületének szervezésében. A művészetkedvelők ezúttal az egyesület fiatal tehetségeinek munkáját csodálhatják meg.

Közel 100 alkotást - pasztellt, festményt, grafikát, rajzot, akrilt és faliszőnyeget - állítottak ki az Ifjúsági Szárny tagjai a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. A kiállítást Gergely Csaba, az egyesület elnöke nyitotta meg és a zenés perceket pedig a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ munkatársai hozták.

A közönség olyan képzőművészek alkotásait tekintheti meg, mint Bokor Levente, Alexandra Chereches, Dulányi Ági, Jenei Gréta, Horia Mihai Coman, Nicoara Stefania Stanca, Nyárádi Enikő és Pop Oana.

A legtöbb alkotással Jenei Gréta, az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum végzős diákja érkezett, akinek munkáit már Magyarországon, Dél-Koreában, Dubaiban, Csernobilben, Szlovákia, Lengyelország, Tokióban és Makedóniában is bemutatták. Gréta számos rajzverseny díjazottja Romániában és külföldön.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: