2015-07-22 16:33:03• hírek • (X)

Igazi ízorgia, hamisítatlan amerikai burger a Jackasstől

Kóstold meg a Jackass Burger House fantasztikus hamburgereit, csak vigyázz - rá lehet szokni!

Vége az átlagos hamburgerek tündöklésének Szatmárnémetiben! Megnyitott ugyanis a Jackass Burger House, ahol most igazi és friss hamburgert ehetsz. Tudd, hogy minőségi burger szerepel a kínálatban, erre pedig a legjobb bizonyíték, hogy a hamburgerezés igazi szerelmesei hosszú hónapok kísérletezése után nyitották meg gyorséttermüket.

A Jackass Burgernél nem különböző húsokból álló és hetek óta lefagyasztott fasírt kerül az ételbe. Minden nap friss, és válogatott marhahúsból készül a húspogácsa, ami majd a különböző burgerekbe kerül. "A hamburger lelke a hús: mi csak friss, általunk kiválasztott és ledarált alapanyagból készítjük a húspogácsát. Ez teszi minden hamburgerünket felejthetetlenné. Az alap-pogácsánk 10 dekás, de az igazi húsevőknek a 15 dekásat ajánljuk. Sőt, kérésre akár sajttal és sonkával töltjük meg a húspogácsát, az íz-élmény pedig garantált" - magyarázza Fazekas Attila üzletvezető.

A hús mellett persze rengeteg friss zöldség is kerül a szezámmagos, enyhén megpirított hamburgerzsömlébe. A Jackass-nél nem követik el a szentségtörést, amit sokfelé igen: csalamádé nem, csak friss paradicsom, saláta és egyéb zöldség kerül a hamburgerbe, az amerikai hagyományoknak megfelelően!

Ha betérsz a Jackass Burger Houseba, jól tanulmányozd át az étlapot: kisebb és nagyobb burgerek között válogathatsz. Az alap az ugyanaz, viszont a választásod dönti el, hogy fűszerekkel, sajttal, ananásszal vagy akár baconnel bolondítod meg a szendvicset. A rendelés után pedig várnod kell 10 percet, mert a húst helyben sütik, a teljes hamburgert előtted állítják össze.

Az étlapon egyéb finomságok is szerepelnek: a speciálisan elkészített sonkás tojás, amit HamEndEx néven találsz az étlapon, vagy éppen a CurryWurst, amiért Németországban élnek-halnak a gyorsételek rajongói.

Ha éhes vagy, ne feledd: a Jackass Burger House téged vár a Petőfi Sándor utca 37 szám alatt, vagy ha nincs kedved várni, akkor add le előre a rendelésedet a 0745-580-775-ös telefonszámon. A hamburgerező hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, pénteken 8 és 22 között hétvégén pedig szombaton 14 és 22 óra, vasárnap pedig 14 és 20 között vár.



Kattints a nagyobb méretért

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: