2011-01-30 17:21:18• hírek • Szatmár.ro

Igazi VSK drukker vagy? Bizonyíts és nyerj!

Válaszolj a kérdésekre és nyerd meg a bérleteket vagy a relikviákat!

A Szatmárnémeti Városi Sportklub egykori megalakulása igazán felpezsdítette a sportkedvelő közönség életét, hónapról hónapra nőtt a lány korárlabdacsapat vagy a férfi kézilabdázók szurkolótábora. A fanatikus szurkolók van, hogy még külföldi mérkőzésekre is elkísérik kedvenceiket, akikről elmondhatjuk: idén is remekül helytállnak mindkét bajnokságban. Az igazi drukkereknek gyerekjáték lesz válaszolni legújabb nyereményjátékunk kérdéseire, de azok is könnyen megtalálják majd a válaszokat, akik még nem követik rendszeresen figyelemmel a meccseket. Csak kicsit kell interneten kutakodni, különösen a VSK honlapját böngészni, és rögtön meglesznek a válaszok! Következzenek a kérdések:

- Melyek a Szatmárnémeti VSK hivatalos színei?
- Ki volt az év kosárlabdaedzője Romániában 2010-ben?
- Mikor alakult a Szatmárnémeti VSK?
- Ki a VSK kézilabdacsapatának az edzője?
- Hányadik helyen zárta a kézilabdacsapat az őszi idényt?
- Ki a Szatmárnémeti VSK főtámogatója?

A kérdésekre könnyen megtalálható a válasz és állíthatjuk: megéri a Szatmár.ro és a Szatmárnémeti VSK közös játékán részt venni: a szerencsés nyertesek között hat, a VSK kosár- és kézilabda-mérkőzéseire ingyenes belépést biztosító bérletet, hat drukker-sálat és hat drukkerzászlót sorsolunk ki.

A feltett kérdésekre a válaszokat, a versenybe benevező pontos nevét és telefonszámát a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk. A helyes válaszokat tartalmazó e-maileket február 6-ig, vasárnapig várjuk, a sorsolásra február 7-én fog sor kerülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: