2010-09-16 16:40:36• hírek • Szatmár.ro

Igazi Szuperbuli lesz Szatmárnémetiben

Galambos Lajos és zenekara fogja szórakoztatni a közönséget október 15-én.

A magyarországi mulatós zene koronázatlan királya, Galambos Lajcsi fantasztikus Szuperbulit fog csapni október 15-én, a Szakszervezetek művelődési Házában, a Showtime Entertainment Factory meghívására. Valószínűleg keresve sem találunk olyan személyt Szatmárnémetiben, aki ne ismerné a népszerű zenészt, műsorvezetőt, akinek első mulatós slágereket tartalmazó lemeze 1991-ben jelent meg.

Galambos Lajos, művésznevén Lajcsi (Soroksár, 1961 január 25), zenész, műsorvezető a nagy sikerű péntek esti Dáridó házigazdája. Legismertebb slágere a Hosszú fekete haj, aminek szövegét Deák Bill Gyula írta. Sváb családból származik, az eredeti családnevük Grósz volt. A zenélés náluk családi hagyomány: az édesapja és a nagypapája hétvégenként lagzikat járva zenéltek. Lajos utcazenészként kezdte 1984-ben. Több lemezt is kiadott, a mulatós zene mellett trombita-játékával szórakoztatja közönségét, amely az évek során sem apadt.

A szatmárnémeti fellépésre egy jegy 30 lejbe kerül, az igényesebbek pedig 100 lejért vehetnek helyet a színpadon felállított nyolcszemélyes VIP asztalok egyikéhez, melyeken természetesen bor, pálinka és pogácsa várja a vendégeket. Az október 15-én 19 órától kezdődő rendezvényre jegyek kaphatók a Pasztörációs Központ udvarán (Libertatii tér 20 szám), további információkért a 0261-710-871-es telefonszámot érdemes hívni.

A Szatmár.ro olvasói belépőjegyeket nyerhetnek a Szuperbulira, csupán egy kérdésre kell válaszolniuk: Járt-e már, illetve koncertezett-e Lajcsi valaha Szatmárnémetiben. A helyes választ tartalmazó e-mailt a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk október 13-án délig. A helyes választ beküldők között három darab kétszemélyes jegyet sorsolunk ki. Az e-mailben feltétlenül tüntessék fel nevüket és telefonszámukat, hiszen a nyerteseket telefonon értesítjük! Sok szerencsét!


Szuperbuli Lajcsival - Szatmárnémetiben
Szuperbuli Lajcsival - Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: