2016-12-28 11:34:47• hírek • Szatmár.ro

Igazán jól sikerült az Ajándék a léleknek... jótékonysági koncert

Nagy Norbert és barátainak karácsonyi koncertje zsúfolt házas volt.

A Harag György Színtársulat és Nagy Norbert tenor együttműködése révén még december 23-án tartottak jótékonysági előadást az Északi Színház előadótermében. Ennek bevételét orvosi felszerelésekre fordítják, amellyel a Szatmár Megyei Kórház gyermekgyógyászati részlegét támogatják, valamint a befolyt összeg egy részéből a Harag György Társulat egyik munkatársának orvosi kezeléséhez is hozzájárulnak.

A gálán Nagy Norbert mellett Nagy Blanka, Razvan&Beáta Pop, valamint Romina&Cristian gondoskodtak arról, hogy az ünnepek tényleg emelkedett hangulatban teljenek. A zsúfolt házas előadást több mint 350-en követték figyelemmel, sőt, egy újabb előadás megszervezésére is lett volna közönség, ám az technikai okok miatt már nem volt megoldható. Az est bevétele közel 7 ezer lej volt.

Szerdán, december 28-án délelőtt pedig a Haragy György Társulat igazgatói irodájában került sor a támogatás átadására. Az Olaszországban tanító, nemzetközi hírű fiatal tenortól, Nagy Norberttől vette át, Stier Péter adminisztratív igazgató jelenlétében, a színtársulat több műtéten átesett munkatársának lánya a befolyt összeg egy részét.

Az összeg másik részéből orvosi felszereléseket fognak vásárolni, amit hamarosan átadnak a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház munkatártsainak.

Nagy Norberttől azt is megtudtuk, hogy 2017-ben is szerveznek majd karácsonyi jótékonysági előadást - amennyiben pedig az ideihez hasonló lesz az érdeklődés, egyenesen két előadás megtartásával fognak számolni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: