2013-05-02 14:29:42• hírek • Póti Orsolya

Előadó-művészeti tábor a szín- és a gitárművészet iránt érdeklődőknek

A PanArt Egyesület előadó-művészeti tábort szervez augusztus 3-9. között. A táborba július 23-ig jelentkezhetnek a színpad, a zene, a színház iránt érdeklődő fiatalok.

Idén Zsögödfürdő ad otthont a Komplex előadó-művészeti tábornak, amelynek keretében az Erdély minden sarkából érkező tinédzsereknek és egyetemistáknak alkalmuk adódik kapcsolatokat teremteni és együttműködni hasonló érdeklődésű fiatalokkal, ugyanakkor művészet iránti fogékonyságukat fejleszteni.

A program célja a színvonalas oktatás előadó-művészeti ismeretek terén, valamint egy olyan program kialakítása, mely az Erdély különböző pontjain élő fiatalokat hoz kapcsolatba egymással. A tavaly óta szervezett rendezvény ötlete az Erdélyi Gitártábor és az Erdélyi Színháztábor összeolvadásából született.

A két különálló tábor bővítésének gondolata régóta foglalkoztatta a szervezőket, akiknek célja változatosabb programot, még bulisabb hangulatot nyújtani és a tábor színvonalát növelni.

A Komplex táborba azokat a fiatalokat várják, akik aktívan érdeklődnek a gitár- és/vagy színházművészet iránt, akár ismerik az eddigi gitártáborok/színháztáborok hangulatát, akár nem. Az Erdélyi Gitártábor és Színháztábor oktatói párhuzamosan, különálló csoport-foglalkozásokat vezetnek majd, így minden résztvevő ízlése és érdeklődése szerint döntheti el, hogy mit és kivel szeretne tanulni az egy hét alatt.

A Komplex programjában a specifikus műhelymunkák mellett a résztvevőknek alkalmuk nyílik koncerteken, előadásokon, közös tanfolyamokon részt venni, bekapcsolódni színpad-technika, művészetelmélet- és menedzsmentről szóló beszélgetésekbe, és természetesen színpadra lépni.

A jelentkezési határidő július 23. Bővebb információkért látogass a www.komplex.ro weboldalra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: