2013-05-09 10:47:07• hírek • Szatmár.ro

Ifjúsági sportnapok a MIK szervezésében

Végre egy sportnap, amit nem profiknak találtak ki, ahol nem a dagadó izmok döntenek a helyezésekről, s ahol a barátaiddal együtt tölthetsz el egy vagy két eseménydús napot.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés versenyre invitál, ahol bemutathatod különféle csapatjátékokban a labdakezelési képességed, csocsóban a pörgetési készséged, de sakkban is összemérheted a tudásod másokéval.

Ha elmúltál már 16, de még nem volt 35 gyertya idén a tortádon, akkor itt a helyed: nevezz csapattal vagy magányos rókaként az alábbi elérhetőségek egyikén:  0748931993 vagy mikszatmar@yahoo.com. Ha a kézilabda a te sportod, akkor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán pénteken, május 10-én 16, míg szombaton, május 11-én 10 órától tied a terep.

Az ütőt jól forgatók asztaliteniszben szintén az előző helyszínen és időpontokban próbálhatják meg tudásukat. A foci rajongói az strand melletti ifjúsági táborban rúghatják a bőrt szombaton 10 és 18 óra között. Akik a gyűrűbe szeretnek betalálni, azok pénteken 16  és szombaton 10 órától a sportliciben mérkőznek meg majd egymással.

A foci csocsó formáját május 10-én 20 órától művelhetik a jelentkezők az RMDSZ székház alatti pinceklubban, míg a sakk elmeversenyére május 11-én kerül sor 12 órától szintén a Pinceklubban. Ugyanitt szombat este a megfáradt győztesek és vesztesek közösen bulizhatnak egyet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: