2016-02-03 14:37:14• hírek • (x)

Ifjú bőrgyógyásszal bővült a Korall Klinika csapata

Bármelyik munkanapon keresheted a Korall Klinika új bőrgyógyászát, Dr. Trip Dórát.

A napokban állandó bőrgyógyászati szakrendeléssel bővült a szatmárnémeti Korall Klinika szolgáltatásainak a sora.

Dr. Trip Dóra tavaly novemberben fejezte be kolozsvári orvosi tanulmányait, az egyetemet és a rezidensi éveket is az erdélyi fővárosban töltötte, komoly szakmai tapasztalatot szerezve. Szatmárnémetiben született, amióta csak emékszik, orvos szeretett volna lenni, személyiségéhez pedig a bőrgyógyászatot találta a legmegfelelőbbnek, így már az egyetem megkezdésekor eldőlt, hogy milyen irányba fog szakosodni. Tanulmányai végeztével visszatért Szatmárnémetibe, egyrészt, hogy enyhítsen a megyében uralkodó bőrgyógyász-hiányon, másrészt pedig, hogy olyan szolgáltatásokat hozzon el ide, amik nehezen elérhetők mifelénk.

A doktornőhöz bármilyen bőrgyógyászati gonddal lehet fordulni, az általános dermatológia mellett apró sebészeti beavatkozásokat is elvégez és nagy tapasztalattal rendelkezik a szakterület esztétikai, szépészeti részében is. És ami nagyon fontos: nem csak felnőttek bajain tud segíteni, nagy türelemmel vizsgálja és gyógyítja a gyerkőcöket is.

Hamarosan munkába áll a rendelőben a dermatoszkóp is, amely segítségével az anyajegyeket lehet vizsgálni, követni változásukat vagy éppen el is lehet távolítani a zavaró, vagy gondot okozó bőrhibákat.

Dr. Trip Dórához az egyszerű ekcémás megbetegedéstől a pattanások hatékony kezelésén át a nemi szerveken megjelenő bakteriális vagy gombás fertőzésekig bármilyen bőrbetegséggel lehet fordulni hétfőn, szerdán,  csütörtökön és pénteken 8 és 15 óra között, keddenként pedig 12 és 18 óra között.

A most elindított bőrgyógyászati szakrendelés kapcsán fontos elmondani, hogy a Korall Klinika szolgáltatásainak köszönhetően "házon belül" el lehet végezni a vizsgálatokat és a gyógyszerek, főleg a krémek elkészítése is itt történik. A klinika laboratóriumában ugyanis rengeteg típusú vizsgálatot végeznek, a gyógyszertárban pedig tapasztalt gyógyszerészek keverik ki a gyógyszereket - bőrgyógyászat esetében általában krémeket. "Nagyon fontos a krémek összetétele, a gyógyszerészek segítségével pedig akár személyre is tudjuk szabni a különböző kenőcsök összetevőinek mennyiségét, ez pedig különösen a gyerekek szempontjából kiemelkedő fontosságú" - magyarázza a doktornő.

A hamarosan beinduló szolgáltatások mellett Dr. Trip Dóra távlati tervei között szerepel a lézerterápia, illetve a Botox-terápia bevezetése is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: