2015-06-23 08:39:59• hírek • Blikk.hu

Ifjabb Andorai Péter, a tökéletes Elvis

Döbbenetesen hasonlít Elvis Presleyre és szakemberek szerint hasonlóképp fergetegesen is énekel ifjabb Andorai Péter, Ábrahám Edit és a márciusban Nemzet Színészének választott Andorai Péter fia.

- A zenekarom a másfél éves Chevromandala Transit Ride-ból átalakult Peter Andorai & The Grace Bandre. Elvis Presley fiatalabb korszakából játszunk dalokat klasszikus felállásban, vokállal. Szeretnék kijutni külföldre, hiszen Amerika, Anglia, Németország ennek a kultusznak a legfőbb fellegvára és éltetője. Itthon ez egy kisebb szubkultúra, bár az utóbbi időben egyre többen fedezik fel újra a szabad, lázadó stílust, és a nosztalgikus életérzést, amit Elvis adott a XX. század zenei kultúrájának - mondta a Blikknek az énekes-zenész, aki bizony nem esett messze a fájától.

Bár szülei, Andorai Péter Kossuth-díjas színész és a Barátok közt sztárja, Ábrahám Edit régen elváltak, de közös fiukra mindketten büszkék, aki nemrég a Magyarok Világtalálkozóján is fellépett zenekarával.

– Szüleim színpadi emberek lévén mindig is támogatták az elképzelésemet arról, hogy merre szeretnék menni. Nagyon büszke vagyok rájuk, és csak hálával tartozom a segítésükért, szeretetükért és támogatásukért – mondta a Blikknek a rendkívül tehetséges és szerény fiatalember.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: