2011-11-28 16:30:19• hírek • Prohardver.hu

Időutazás vissza, a konzolos időkbe

PlayMore - SNES, NES, Sega, és Game Boy, egyetlen hordozható eszközben.

Számos módja van annak, hogy a régmúlt idők közkedvelt Nintendo és Sega konzolokra írt játékokkal játszhassunk egy kiadósat („Mert azokban még volt fantázia és eredeti ötlet!" - szokták mondani az öregek), de ezek közül is kiemelkednek azok a termékek, amelyek egyetlen hordozható eszközben kínálják ennek lehetőségét.

Ezekből van egy pár többé-kevésbé használható a piacon, de most egy újabb ígéretes darab bukkant fel az Interneten, PlayMore névvel. A 132 x 65 x 19 mm-es méretekkel és 2,8"-es, 320x240 pixel felbontású színes kijelzővel szerelt hordozható játékkonzol képes kezelni a Nintendo, Super Nintendo, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Sega MegaDrive játékokat, pontosabban ROM-okat, melyek a beépített 4 GB-os tárhelyen vagy 16 GB-os micro SD kártyán tárolhatók.

Ez tehát azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell rendelkezniük az eredeti játékokkal kazetta formájában, hiszen ezek csatlakoztatása már alapból inkább érdekessé, semmint izgalmassá tenné a hordozhatóság lehetőségét. Természetesen az említett ROM állományok beszerzése a felhasználókra van bízva, bár ez jelenleg aligha oldható meg legális forrásból, illetve ezek birtoklása is legalitással kapcsolatos kérdéseket vet fel.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: