2008-10-01 12:02:08• hírek • Szatmár.ro

Időtálló telefon az LG-től

Az LG Electronics sikeresen alkalmazta az időtálló minőséget biztosító edzett üveget a Black Label Sorozat harmadik telefonjánál, az LG Secret-nél.

Azok a tárgyak, amelyek megviseltnek látszanak, nem divatosak többé. Mindenki látott már megkarcolt kijelzőjű vagy éppen olyan mobilokat, amelyekről lepattogott a festék az állandó használat miatt. Ezért szerettünk volna vásárlóinknak olyan készüléket gyártani, amely mindig újnak látszik, ehhez pedig edzett üveg használatára volt szükség. - mondta Alan S. Song, az LG ügyvezető igazgatója.

Előlapja edzett, a mobiltelfonok kínálatában a jelenleg elérhető legerősebb üveg. További előnye, hogy nem veszíti el maximális átlátszóságát, és nem színeződik el.

A KICET (Korea Institute of Ceramic engineering and Technology - a kerámia ipar világszerte elismert kutatóintézete) által végzett tesztek eredménye igazolja, hogy az LG Secret kijelzője a felhasznált aluminium-szilikát edzett üvegnek köszönhetően sokkal ellenállóbb a jelenlegi felsőkategóriás mobilok kijelzőjénél. A Vickers keménységi skála, mely a kijelzőre helyezett nehezék által okozott kárt jelöli, bizonyítja, hogy az LG Secret-nél használt edzett üveg ellenállóbb, mint az acryl (műanyag) alapú soda-lime edzett üveg. Hiába használtak a karcolási teszt során fémfűrészt vagy csiszolópapírt, az eredmény alapján az LG Secret a leginkább ellenálló a karcolásoknak.

Az LG Secret erős, edzett üvege a biztosíték arra, hogy a mobil luxuskülsejét esetlegesen fenyegető karcolások miatt a magára adó és divatorientált vásárlónak nem kell aggódnia, és az LCD kijelzőn a tartalmakat mindenkor maradéktalanul élvezheti.

Az LG Secret másik időtálló tulajdonsága a karbonszálas hátlap, amely szupererőssége mellett a szuperkönnyű testet is biztosítja. Az LG Secret ezekkel az anyagokkal egészen biztos megtartja elegáns és divatos külsejét még az igen megviselő napi használatban is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: