2018-02-16 07:21:43• hírek • közlemény

Idős személyek jelentkezését várják

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szatmárnémeti Szent Jakab Idősnapközije 1999 óta nyújt segítséget abban, hogy a beteg, de még mozgásképes idősek szakszerű felügyelet mellett és családias hangulatban töltsék napjaikat, megelőzve ilyen módon az intézménybe kerülést, a családtól való elszakítást.

A központ biztosítja a mentális és fizikai szintentartást, az egészségi állapot felügyeletét, a gyógyszeradagolást, a napi háromszori étkeztetést, tisztálkodási lehetőséget, változatos és érdekes programokat, valamint a háztól-házig szállítást Szatmárnémeti területén.
 

Az ellátottnak szükséges szolgáltatásokat a Szent Jakab Idősnapközi munkatársai személyre szabottan állítják össze, figyelembe véve az idős személy kérését, már meglévő szokásait, a betegsége által támasztott igényeket, továbbá a család részéről felvetődő igényeket is. Az intézményben közös erővel küzdik le a betegség és a kor miatt felvetődő nehezségeket, ugyanis a szakszemélyzet által nyújtott ápolás mellett az idősek is tesznek egymásért, ez pedig nagymértékben hatékonyabbá teszi a beavatkozási folyamatot.
 

A Szent Jakab Idősnapközibe 60 év fölötti, beteg, de még szállítható idősek jelentkezhetnek. Bővebb felvilágosítást az érdeklődő idősek vagy azok családtagjai a 0261-714606-os telefonszámon igényelhetnek, valamint az intézmény székhelyén: Unirii út 38. szám, hétfőtől péntekig 7.30 és 15.30 óra között. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: