2019-09-27 13:09:32• hírek • Bede Emőke

Idős hölgyet gázoltak el a gyalogátkelőn

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Csütörtök délelőtt arról tájékoztatták a közlekedési osztály munkatársait, hogy egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Szatmárnémetiben, a Károlyi úton.

A helyszíni vizsgálatokat követően megállapították, hogy a balesetet az a 65 éves turci férfi okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget annak a 68 éves szatmári hölgynek, aki az annak rendje és módja szerint jelzett gyalogátkelőn haladt épp át. Az idős nő szerencsére nem sérült meg súlyosan, de a biztonság kedvéért a helyszíni ellátást követően kórházba szállították. A sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.
 

Rendszám nélkül autózott

Csütörtök késő este a tasnádi rendőrök Felsőszopor és Szekerestanya között állítottak meg egy személyautót, mely már csak azért is a figyelmük középpontjába került, mert nem volt rajta rendszám. Az iratok ellenőrzésekor végül kiderült, hogy azért hiányzik a rendszám, mert maga a jármű sincs forgalomba jegyezve. A rendőrség érthető módon bűnügyi eljárást kezdeményezett a 19 éves fiú ellen.


Ittas sofőr a volánnál

Péntek hajnalban, 3 óra 20 perc környékén a kisgércei rendőrök Kányaháza területén közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy járművet, melyet egy 27 éves terepi férfi vezetett. Az alkoholszondás vizsgálat során kiderült, az autóvezető nem kis mennyiségű italt fogyasztott el indulás előtt, leheletében ugyanis 1,06 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a készülék. Látva ezt az értéket, a rendőrök kórházba kísérték a férfit, hogy véralkoholszintjét is megállapítsák. Az ügyben bűnügyi eljárást kezdeményeztek.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: