2019-09-09 14:44:13• hírek • Bede Emőke

Idős hölgyet gázoltak el Szatmárnémetiben

Szeptember 6-án sajnos két közúti incidens is történt Szatmárnémetiben: a Batizi úton autók karamboloztak, a városközpontban pedig gyalogost gázoltak.

A napindító balesetre még a reggeli órákban került sor Szatmárnémeti egyik legforgalmasabb útszakaszán, a Batizi úton. A helyszíni vizsgálatok során a rendőrség megállapította, hogy egy 33 éves szamoskóródi nő megfelelő körültekintés nélkül hajtott ki egy mellékútról, és ennek okán összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval, melyet egy 35 éves, helybeli férfi vezetett. Az ütközés nyomán a női autóvezető könnyebb sérüléseket szenvedett. Az alkoholszondás vizsgálat szerint egyik sofőr sem fogyasztott alkoholt indulás előtt, ezért az ügyben csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást a hatóság.


A második eset alig pár órával később, a Széchenyi (1. Decembrie) utcában történt. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 62 éves hölgy a megfelelően felfestett és kitáblázott gyalogátkelőn szeretett volna átjutni az út másik oldalára, ám egy 49 éves, helybeli férfi nem adta meg neki az elsőbbséget. A gázolás nyomán a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A szonda szerint a vétkes sofőr nem fogyasztott alkoholt, mielőtt autóba szállt volna, így az ügyben csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: