2014-09-02 12:53:20• hírek • Kocsis Zoltán

Idős aszténiás nőt keres a rendőrség

Idős aszténiás nő eltűnése ügyében kéri olvasóink segítségét a Szatmár Megyei Rendőrség: a 78 éves Balea Floare augusztus 27-én hagyta el otthonát, hozzátartozói azóta semmit sem tudnak tartózkodási helyéről.

A rendőrség tájékoztatása szerint Balea Floare aszténiás testalkatú: 150-155 centiméter magas és alig 45-50 kilogram a súlya. Vállig érő hosszú, egyenes, ősz haja van. Arca ovális, bőre világos színű, barna szemei és vékony ajkai vannak. Semmilyen egyéni megkülönböztető jele nincs.

Az aszténiás alkat egyik legszembetűnőbb jellemzője a sovány testalkat és gyenge izomzat, keskeny, hosszú mellkas. Az aszténiás alkatúak jellemvonásai közé tartozik a kiemelkedő értelmi kapacitás, de gyenge akarat, tépelődő, érzékeny lelkivilág. Az aszténiások között nagy számban szenvednek szkizofréniában.

Az idős nő eltűnésekor sötétzöld szoknyát, több darab világos blúzt és fekete cipőt viselt. A hatóság arra kér mindenkit, akit látta Balea Floreát vagy bármit is tud tartózkodási helyéről, a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítse a rendőrséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: