2018-12-01 10:20:38• hírek • Időkép.hu

Időjárás előrejelzés a hétvégére és a jövő hét elejére

Itt a hideg, megjött az igazi tél. Jégcsapok lógnak az ereszen és kopognak az út széli befagyott tócsák. Nézzük, mit ígér a meteorológia az elkövetkező napokra!

Szombaton túlnyomóan felhős lesz az ég, nyugaton, hószállingózás, gyenge havazás még alakul ki a nap első felében. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz. A fagyos reggel után napközben -2, +3 fokot mérhetünk. Frontmentes idő. Ezt írja az időkép.hu.

 

Vasárnap változóan napos-felhős időre készülhetünk, említésre méltó csapadék nem valószínű. Helyenként feltámadhat a délkeleti szél. A reggel még fagyos lesz, de napközben enyhül az idő, -1 és +7 fok közötti maximumokra van kilátás. 

 

A hétfőre virradó éjjel és még a reggeli órákban a fagyos északnyugati tájakon helyenként fagyott eső, ónos eső eshet, másutt helyenként kisebb eső. Napközben többnyire felhős időben lesz részünk, helyenként eshet. Helyenként feltámadhat a délies szél. Nappal 2-12 fok között alakul a hőmérséklet, északon lesz hidegebb, délnyugaton melegebb.

 

Kedden kezdetben többfelé eshet, az északnyugati szél feltámad. Hajnalban csupán északon lehet még néhol gyenge fagy, napközben 5-14 fokot mérhetünk.

 

Öltözzenek fel jól, mert idén sem ússzuk meg a cidrit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: