2010-12-22 11:40:59• hírek • Szatmár.ro

Idézze fel környezetében a régmúlt hangulatát

Mindannyian tudjuk, hogy egy eredeti antik bútor, vagy egy szép dísztárgy felkutatása hosszú, fáradságos munkával jár, amely nem egyszer bizonyul hiábavalónak. Ebben most segítségékünkre siet az újonnan nyílt antikvitás bolt, az Anitque, amely régi bútorok, szép műtárgyak széles választékát kínálja.

Ha környezetébe szívesen visszavarázsolná a régmúlt hangulatát, vagy akár ajándékképpen beszerezné a régi idők csodáit, akkor érdemes ellátogatnia az Antique boltba, amely nemrég nyitotta meg kapuit a műkedvelő közönség előtt. A boltban festmények, antik bútorok, porcelánok, lámpák, órák, érmék, lexikonok, tükrök  és egyéb műtárgyak széles választéka megtalálható.

Környezetét a kívánt stílusnak megfelelően rendezheti be, hiszen a bolt kínálatának  sokfélesége és sokszínűsége könnyen lehetővé teszi ezt. A nívós antik bútordarabok közül egy-egy a barokk díszes pompáját, a klasszicizmus visszafogott eleganciáját, vagy a Biedermeier egyszerű nyugalmát  árassza, amellyel sajátos hangulatot  varázsolhat otthonába, dolgozószobájába vagy éppen munkahelyére. A bútorok mellett sok olyan ajándéktárgyak is gazdára találnak, mint egy-egy antik óra, lámpa, festmény, váza vagy egy régi hangszer.

A bolt vezetői törekednek az egyediségre, ezt bizonyítja az is, hogy jó kapcsoltaiknak köszönhetően bútorok és festmények művészei felújításával, restaurálásával is foglalkoznak. Terveik szerint idővel képek rámázását is elvállalják a jelenlegi üzlethelyiségben.

Ha úgy gondolja, megunta antik tárgyait, lexikonait, bútorait akkor keresse fel az Antique boltot,  mivel az üzlet vezetői nem csak eladnak, hanem vásárolnak is régiségeket. Térjen be Ön is az Antique boltba, a Corvinilor utca 26. szám alá, és keresgéljen a régi idők alkotásai közül!





Antik bútrok és régi műtárgyak széles választékát kínálják



Antique - antikvitás bolt, a Corvinilor utca 26. szám alatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: