2015-05-08 12:56:14• hírek • Szatmár.ro

Idén utoljára játsszák az Én és a kisöcsémet

Kisorsoltuk a Harag György Társulattal közös játékunk szerencsés nyertesét.

Ismét bérletszünetben tűzi műsorára nagy közönségsikernek örvendő operett-előadását a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata.

Május 9-én, szombaton, 19 órától az Eisemann-Szilágyi szerzőpáros Én és a kisöcsém című közismert operettjét láthatják az érdeklődők a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében. Az előadásra felnőtt nézők 20 lejért, diákok és nyugdíjasok 15 lejért válthatnak belépőket.

Eisemann Mihály és Szilágyi László „vidám társasutazása" hosszú idők óta a könnyed színházi műfajok legkedveltebbjei közé tartozik. Klasszikussá vált, sok slágerrel megtűzdelt, szellemes történet. A néző remek humorral, egy jó adag pimaszsággal, tobzódó ötletekkel találkozik, de a darab egy pillanatig sem rugaszkodik el a műfaj szigorú szabályaitól. Mire kiderül, hogy a főszereplő fiú tulajdonképpen lány, olyan komikus helyzetek sorozatának kell bekövetkeznie, amelyek a bohózat és ezáltal a szerzők mély emberismeretéről és ironikus életfelfogásáról tesznek tanúbizonyságot. Életbölcsességek példáján keresztül láthatja a néző, hogy az emberi sors sokszor csupán egyetlen tétova mozdulaton múlik, és nem mindegy, hogy jobbra vagy balra lépünk el a szerencsénk, vagy ne adj' Isten szerencsétlenségünk elől. De nem kell izgulni, főhőseinkre elkerülhetetlenül vár a boldogság.

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat közös nyereményjátékán egy egyszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki a bérletszünetes előadásra. Fortuna istenasszony most Sütő Csillának kedvezett. Jó szórakozást kívánunk neki!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: