2013-06-20 16:48:42• hírek • Szatmár.ro

Idén tizedik alkalommal rendezik meg az EU Tábort

Magyar Ifjúsági Értekezlet az RMDSZ Főtitkárságával és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel együttműködve idén július 2-7. között tizedik alkalommal szervezi meg az EU Tábort.

A mára már hagyományosnak tekinthető rendezvényre, az elmúlt évekhez hasonlóan Marosfőn kerül sor. Az EU Tábor június 20-i kezdettel várja a jelentkezőket, 50 és 90 lejes szálláskategóriák közül választhatnak a táborlakók.

Az EU Tábor a Változó Európa, változó Erdély nevet viseli, amelynek keretén belül az idei rendezvényen sor kerül a regionalizáció, az alkotmánymódosítás és az Európai Polgári kezdeményezés témaköreinek több szempontú megvizsgálására.

A tábor időszaka alatt a résztvevő fiatalok szakemberek, jeles közéleti személyiségek, valamint politikusok közreműködésével hallgathatnak meg előadásokat az adott tematikákban, több perspektívából is megvizsgálva a változó Európát, változó Erdélyt. A hagyományokhoz híven, az egy hetes rendezvény magas szakmai színvonalú előadásai és szekcióülései mellett számos beszélgetésre, szabadidős és szórakoztató programra, illetve csapatépítő tevékenységre is sor kerül.

Ha te is szeretnéd kellemesen, ugyanakkor hasznosan elkezdeni a nyári vakációt, jelentkezz az idei EU Táborba, ahol az egyhetes tanulás, szórakozás, beszélgetés, játszás és bulizás során csatlakozz te is a változó Európához, változó Erdélyhez!

További információk és jelentkezés: eutabor.miert.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: