2015-10-05 16:53:32• hírek • Kocsis Zoltán

Idén sem marad sztárvendég nélkül a szüreti bál Sárközújlakon

Amulett zenekar
Amulett zenekar

Bizonyos értelemben véve rendhagyó szüreti mulatságra készülnek a szervezők Sárközújlakon. Abban már semmi rendkívüli nincs, hogy egy igazi sztárvendége is lesz az eseménynek, hisz ezt évről évre megszokhatták azok, akik az előző esztendőkben részt vettek a bálon. Az újdonság idén a helyszín. Lehet. Mindez ugyanis a vendégektől függ!

Pontosabban azok számától! Amennyiben ugyanis nagyon sokan jelentkeznek, akkor a hagyományosnak nevezhető helyszín, a tavaly felújított lakodalmas terem helyett a Dan vendéglő nagyterme adhat otthon a bulinak, árulta el Piricsi Artúr polgármester. Márpedig tekintve az előző mulatságok sikerét, a remek hangulatot és az egyre növekvő vendégsereget, erre igen komoly esély mutatkozik.

Két éve Mohácsi Brigitta, tavaly Márió, a harmónikás, idén pedig a nem kevésbé népszerű Csocsesz és zenekara lesz az est sztárvendége. Amikor pedig nem ők zenélnek, akkor a szatmáriak körében méltán ismert és népszerű Amulett zenekar húzza majd a talpalávalót.

A szüreti bál október 24-én, szombat este 20 órakor kezdődik. A belépő fejenként 20 lej. A megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is batyus bál lesz. Jelentkezni  Seer Gyulánál a 0740558102-es telefonszámon, Szabó Ignácnál a 0745545772-es telefonszámon vagy Piricsi Artúrnál a 0745545771-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: