2010-12-02 16:37:22• hírek • Szatmar.ro

Idén sem marad el a December1 Kupa

Amint azt már a szatmárnémeti vívósport szerelmesei megszokhatták, idén is rangos utánpótlás-tornával kezdődik az esztendő utolsó hónapja: immár 33. alkalommal kerül megrendezésre ugyanis a December 1 Kupa, amely „az aranykorban" még Előre Kupa néven látott napvilágot.

A torna komoly rangnak örvend nem csak országszerte, de a környező országokban is. Ezt bizonyítja, hogy a bukaresti, nagyváradi, kolozsvári, temesvári, brassói és ploiesti tőrözők mellett érkeznek versenyzők Magyarországról, Németországról és Moldovából is.

A teljes mezőny mintegy 30 versenyzőből áll majd, közülük 30-an képviselik majd a Szatmárnémeti Sportklubot, ők valamennyien Dan Şuta, Simona Surducan, Ardeleanu Zsuzsa, Lengyel Éva, File Attila, és Izsáki Arnold tanítványai.

A program szerint a torna pénteken 9.00-kor kezdődik a 7-8 éves lányok versenyével, aztán 11.00-től a 9-10 éves fiúk és lányok lépnek pástra. Szombaton 9.00-től a 11-12 éves fiúk vívnak, 12.00-től pedig a hasonló korosztályú lányok következnek. Az utolsó versenynapon 8.30-tól a 13-15 éves fiúk lépnek pástra, 11.00-tól pedig a lányok. A párbajtőrözők versenyére következő hétvégén kerül sor.

A Sportklubhoz kapcsolódó hír, hogy Amalia Tataran a hétvége ifjúsági Világkupa-versenyen vesz részt Burgosban, a spanyol városba pedig elkísérte edzője, Csiszár Ferenc is. A fiatal tehetségnek ez az utolsó előtti komoly megmérettetése idén, hisz egy héttel később a németországi Laupheimban is pástra lép.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: