2019-11-25 13:45:17• hírek • Bede Emőke

Idén sem hiányoznak a sztárfellépők a Mikulás Napról

December 06

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, ám az az örömteli várakozás, mellyel a gyerekek és a felnőttek készülnek az ünnep illatú decemberre, minden családban ugyanaz. Már a legkisebbek is tudják, ilyenkor a tél ablakán bekukucskál a Mikulás, kinek puttonyában megannyi apró ajándék rejlik, melyet cserébe csupán egy szép szavalatot vagy éneket kér.

A Mikulás érkezése azonban nem csak a gyerekeknek tartogat meglepetéseket, hanem a felnőtteknek is. A City Rádió és a Magyar Ifjusági Kezdeményezés az Identitás Alapítvánnyal, illetve a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel karöltve ebben az évben immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a töretlen népszerűségnek örvendő Mikulás Napot. Az eseményre december 6-án kerül sor Szatmárnémeti központjában, a Coposu sétányon található rendezvénytéren.


A program délelőtt, 11 órakor kezdődik, amikor is több tucatnyi gyermek szavalatokkal és énekszóval kedveskedik majd a Mikulásnak, ki mindezt ajándékcsomaggal köszöni meg. De azoknak a gyerkőcöknek sincs okuk szomorkodásra, akik nem fellépőként vesznek részt a rendezvényen, hiszen a piros zsákban mindenkinek rejlik egy kis apróság. A gyerekek után a nagyobbakat is várják a színpad elé, 18 órától ugyanis a szatmári Rollscream hozza el a legnépszerűbb rock'n'roll és rockabilly dalokat, 19 órától pedig a bulivonat a közel 30 éves pályafutással rendelkező Irigy Hónaljmiriggyel zakatol tovább.


Ha ez még mindig nem lenne elég ahhoz, hogy kilátogass a helyszínre, akkor azt is eláruljuk, hogy a rendezvénygödörnél jótékonysági mézeskalácsvásárt is szerveznek, melynek bevételét a szervezők a Máltai Szeretetszolgálat, illetve az általuk támogatott nagycsaládosok javára ajánlják majd fel.


A szervezők szeretettel várnak tehát mindenkit a december 6-i eseményre, mely nem valósulhatott volna meg a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmár Megyei Tanács, az Arni Sol Trans és a Backerei Fastus támogatása nélkül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: