2017-11-25 08:55:46• hírek • Szatmár.ro

Idén ő a legszexibb élő férfi

Érdekes megtekinteni, kik kapták meg az elmúlt évtizedekben ezt a titulust a People magazintól. 

Mi a közös Robert Redfordban, Tom Cruiseban, David Beckhamban vagy éppen Brad Pittben?  Amellett, hogy nők milliói rajonganak értük, mindannyian elnyerték már a legszexibb élő férfi titulust a People magazintól. Az, hogy éppen kit tartanak a legszexibb férfinak, talán azt is jól mutatja, hogy hogyan változik évről évre a férfiideál. Az idei évben például egy szakállas, őszülő, 41 éves férfi pózolhatott a magazin címlapján a megtisztelő titulussal. Ő Blake Shelton. 

 

Blake Shelton amerikai country előadó. 13 éve van a zene iparban, és ez idő alatt nyolc stúdió albumot, egy Greatest lemezt és három EP-t adott ki. Különösen nagy figyelmet akkor kapott, amikor a Voice tehetségkutató zsűrijében kapott helyet, azóta pedig  Gwen Stefanival is egy párt alkotnak. 

 

Shelton egyébként eléggé lazán kezeli a kitüntető jelzőt, és Twitter oldalán az őt "méltató" posztokból olvasgatott, "ne utálj azért, mert szép vagyok" hashtag alatt:

 

 

 

Blake Shelton előtt, többek között Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum, Bradley Cooper, Johnny Depp, Hugh Jackman, Matt Damon, George Clooney, Matthew McConaughey, Jude Law, Ben Affleck, Pierce Brosnan, Brad Pitt, Richard Gere, Harrison Ford, Denzel Washington, Nick Nolte,  Patrick Swayze és Tom Cruise is büszkélkedhetett ezzel a megtisztelő jelzővel. 

A legszexibb élő férfiakat bemutató címlapokat itt lapozhatod végig.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: