2020-05-12 15:10:38• hírek • Közlemény

Idén nyáron elmarad a Családi Hétvége

Az esemény hivatalos Facebook oldalán jelentették be kedden a szervezők: idén elmard a sokak által kedvelt nyári esemény, a Családi Hétvége és Gyermeknap.

A 2020-as Családi Hétvége és Gyermeknap szervezése a megszokott ütemben indult: az esemény előtt fél évvel a szervezők már lefoglalták az együtteseket és helyszíneket, majd elkezdődött a rendezvény programjának összeállítása. Viszont időközben felütötte a fejét a koronavírus Kínában, így nem tehettek mást, mint hogy összeszorított fogakkal várják a fejleményeket. Ahogy a járvány elérte Romániát egyértelmű volt a szervezők számára is, hogy a közösség egészsége és biztonsága a legfontosabb, ezért úgy döntöttek, nem rendezik meg az idei Családi Hétvégét.

„Szomorúak vagyunk veletek együtt mi is, mivel a terveink szerint olyan együttesekkel buliztunk volna együtt, mint a Wellhello, az Intim Torna Illegál, Keresztes Ildikó vagy a Ham Ko Kam” – áll az esemény hivatalos Facebook oldalán megosztott tájékoztatásban.

A szervezők továbbá ígérik, hogy a fentiek fényében az idei évet a tervezésre fordítják, hogy a 2021-es eseményt egy megújult formában, még ütősebb formában szervezhessék meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: