2013-05-21 13:46:01• hírek • Szatmár.ro

Gyerekhét a Züm Züm Játszóházban!

A szatmárnémeti Züm Züm Játszóház a közelgő nemzetközi gyermeknap alkalmából számos meglepetéssel várja a gyerkőcöket május 27. és június 1. között.

A nemzetközi gyermeknapot a világ számos országában megünneplik, általában június 1-jén. Az ünnep Törökországból ered, ugyanis ott tartottak legelőször 1920-ban gyermeknapot, majd a leginkább a volt kommunista országokban vált népszerűvé. A gyermeknapi rendezvények általában változatos programokkal és meglepetésekkel várják a gyerkőcöket minden évben.

Szatmárnémetiben idén a Züm Züm Játszóház is szélesíti a gyermeknapi programok palettáját, hiszen egy egész héten keresztül meglepetésekkel és kedvezményekkel várja kis vendégeit.

Május 27. és június 1. között 1+1 akció fogadja az érkezőket, azaz fizetnek egy órát és maradhatnak kettőt. A sok-sok játék mellett minden napra meglepetéssel készülnek a játszóház szakképzett animátorai, akiknek a társaságában a gyerkőcök minden bizonnyal jól érzik majd magukat.

A Gyermekhét egyéb kedvezménnyel is várja az érdeklődőket: minden leszerződött szülinapra ingyen Jumbo lufi jár ajándékba, melynek tartalma sok-sok kis lufi és konfetti.

A Züm Züm arra kéri a szervezett csoportokat és osztályokat, hogy jelezzék időben részvételi szándékát a játszóháznál (Grand Mall II. emelet) vagy a következő telefonszámokon: 0745-986-896, 0756-283-641.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: