2013-05-27 16:36:27• hírek • Póti Orsolya

Idén is várja a gyermekeket a Tűzoltóság

Aszfaltrajz-verseny és különféle bemutatók várják az ovisokat és az iskolásokat május 31-én a Szatmár Megyei „Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége, a Nagykárolyi Tűzoltóállomás és az Avasfelsőfalui Tűzoltóállomás.

A Nemzetközi Gyermeknap alkalmából különféle programokkal készül az óvodás és iskolás csoportok számára a Szatmár Megyei „Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége vezetősége.

A gyerekeket és kísérőiket május 31-én, péntek délelőtt 10.00-14.00 óra között fogadják három helyszínen is: a megyei felügyelőség székhelyén (Fabricii utca ), valamint nagykárolyi és az avasfelsőfalui tűzoltó állomásokon.

A „Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének udvarán 10 órától aszfaltrajz-verseny veszi kezdetét, 11 órától pedig látványos bemutatókra kerül sor. A tűzoltók bemutatják a katonai tűzoltók tradícióit, majd mentési és tűzoltási bemutatókkal szórakoztatják vendégeiket.

Az információs sarokban az érdeklődők megtudhatják, milyen eljárásokat kell megtenniük azért, hogy megelőzzék a tűzbaleseteket, illetve egy filmet is megnézhetnek ennek kapcsán - derül ki a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége által küldött közleményből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: